PRIVAT KONSULTATION

Klinikken modtager private patienter som mod betaling ønsker undersøgelse og behandling uden ventetid.

En privat konsultation koster 1.200 kr.

Bestil tid til privat konsultation

privat@ojenlaegen.dk

Venligst oplys navn, mobilnummer og henvendelsesårsag, så ringer vi dig op.

Bemærk
  • Alle akutte patienter tilses altid uden betaling under den offentlige sygesikring.
  • Private konsultationer tilbydes udenfor klinikkens normale åbningstider, således forringes ikke sygesikringspatienters mulighed for at få tider i klinikken.
  • Man kan få tilsvarende undersøgelse betalt af sygesikringen ved at bestille en konsultation i den ordinære åbningstid.
  • Får en privat patient behov for henvisning til hospitalsbehandling, så gøres dette vedlagsfrit på et offentligt sygehus.
  • Får en privat patient behov for opfølgende kontroller i klinikken, så gøres dette vederlagsfrit som almindelig offentlig patient.

ØJENLÅGSKIRURGI

Se her for kosmetisk øjenlågskirurgi
Smukke Øjne

Med tiden mister huden omkring øjnene gradvist sin elasticitet. Dette medfører et overskud af hud, muskler og fedt - og øjenlågene begynder at hænge. Af og til skyldes det en kombination af både den mistede elasticitet i huden, og at øjenbrynene synker ned. Mange oplever, at øjenlågene føles tunge, og at de får et træt og uoplagt udseende. Man prøver ofte at løfte øjenlågene op ved hjælp af pandemuskulaturen, hvilket kan være bidragende til hovedpine. Nogle får poser, som buler frem, det kan være både på de øvre og på de nedre øjenlåg. For mange medfører den overskydende hud besvær med at anlægge mascara og eyeliner. I værre tilfælde kan øjenlågene endda skygge for udsynet.

En operation vil oftest mindske eller helt eliminere de nævnte gener, og man føler, at det trætte og uoplagte ansigtsudtryk forsvinder. Det er et relativt lille indgreb med oftest en stor positiv effekt.

En øjenlågsoperation betragtes som en kosmetisk operation. I de tilfælde hvor øjenlågene skygger for udsynet, vil operationen dog oftest være omfattet af den offentlige sygesikring, og operationen kan gennemføres uden udgift for patienten. Disse regler er præcist beskrevet på Sundhedsstyrelsens hjemmeside (SST). Kosmetiske operationer udføres ved egenbetaling. Det fastlægges ved forundersøgelsen, om operationen er omfattet af den offentlige sygesikring, eller om der er tale om en kosmetisk operation.

Operation af nedre øjenlåg foretages på grund af poser under øjnene. Dette skyldes ligeledes, at huden mister sin elasticitet, og at øjets naturlige fedtvæv dermed buler frem. En nedre øjenlågsoperation betragtes altid som værende kosmetisk.

Hver person vurderes individuelt, og man kan ikke garantere samme resultat for alle efter en øjenlågsoperation. Nogle personers øjenlåg vil ikke være egnet til operation eller skal måske viderehenvises til en øjenafdeling på hospitalet. Dette vurderes nøje ved forundersøgelsen.

Bestil tid til forundersøgelse

operation@ojenlaegen.dk

Venligst oplys navn og mobilnummer. Så ringer vi dig op.

BRILLEFRIHED

Hvis man er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl har man som oftest brug for briller. glases
Dette skyldes at hornhindens krumning ikke er optimal, hvilket gør at lyset ikke fokuseres præcist på nethinden. Brillen bryder lyset og sørger for at lyset fokuseres korrekt på nethinden.

Det kan være en ulempe at være afhængig af briller eller kontaktlinser. Sportsudøvelse og arbejde kan være hæmmet og nogle er kosmetisk generet ved brillebrug.

Med en laseroperation skaber øjenlægen en optimal krumning på hornhinden, for at man kan komme til at se klart og blive fri for briller.

Få en uvildig undersøgelse og vurdering inden eventuel behandling. Vi samarbejder med landets førende klinik inden for laserkirurgi.

Bestil tid til forundersøgelse

brillefrihed@ojenlaegen.dk

Venligst oplys navn og mobilnummer, så ringer vi dig op.

Bekymringer

Laserkirurgi er forbundet med mange bekymringer, hvilket er meget forståeligt, men skyldes oftest uvidenhed.

Synet er en af vores vigtigste sanser og tanken om, at noget går galt og man ender med at blive blind kan let dominere. I realiteten er det meget sjældent der sker alvorlige komplikationer ved laserkirurgi. Langt de fleste komplikationer kan behandles, så slutresultatet bliver som ønsket. Desuden selekteres den enkelte patient, og man fraråder kirurgi, hvis der er risiko for komplikationer. Det er et helt smertefrit indgreb, og øjet heler hurtigt. Allerede indenfor få timer efter operationen vil de fleste kunne se bedre, og højest et par dage efter operation vil synet være mærkbart bedre.

Undersøgelser viser, at prisen ved laserkirurgi ofte tjenes ind ved sparede udgifter til briller og kontaktlinser.

Der anvendes altid de bedste apparatur, for ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

ALDERSSYN

Som yngre kan øjet fokusere automatisk, men denne evne aftager i takt med at linsen i øjet med årene bliver mindre elastisk. Dette kaldes alderssyn eller presbyopi.

Omkring 50-årsalderen oplever mange, at det bliver svært at læse ’det med småt’ på mobiltelefonen, og at armene føles for korte.

Ved en operation mod alderssyn udskiftes øjets naturlige linse med en kunstig linse og for 90 – 95% af dagligdagens gøremål bliver man brillefri igen. Denne type operation kaldes Refractive Lens Exchange (RLE).

Få en uvildig undersøgelse og vurdering inden eventuel behandling. Vi samarbejder med landets førende klinikker inden for RLE-kirurgi.

Bestil tid til forundersøgelse

brillefrihed@ojenlaegen.dk

Venligst oplys navn og mobilnummer, så ringer vi dig op.

Bekymringer

RLE-kirurgi er forbundet med mange bekymringer, hvilket er meget forståeligt, men skyldes oftest uvidenhed.

Synet er en af vores vigtigste sanser og tanken om, at noget går galt og man ender med at blive blind kan let dominere. I realiteten er det meget sjældent der sker alvorlige komplikationer ved RLE-kirurgi. Langt de fleste komplikationer kan behandles, så slutresultatet bliver som ønsket. Desuden selekteres den enkelte patient, og man fraråder kirurgi, hvis der er risiko for komplikationer. Det er et smertefrit indgreb og øjet heler hurtigt. Allerede indenfor få dage efter operationen vil synet være mærkbart bedre.

Der anvendes altid de bedste linser, for ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

EFTERSTÆR

Klinikken modtager private patienter som mod betaling ønsker at få behandlet efterstær uden ventetid.

Behandling af efterstær koster 900 kr. pr. øje.

Bestil tid til konsultation

privat@ojenlaegen.dk

Venligst oplys navn, mobilnummer og henvendelsesårsag, så ringer vi dig op.

Bemærk

Får man efterfølgende behov for opfølgende kontroller i klinikken, så gøres dette vederlagsfrit som almindelig offentlig patient.

Behandlingen sker uden ventetid hos os. Man kan blive henvist til en tilsvarende behandling betalt af sygesikringen ved at bestille en konsultation i den ordinære åbningstid.

For sundhedsforsikring- og privatbehandling, besøg vores privatklinik

X